Vårt pastorpar

Harald Fylling har vært pastor i kirken siden starten i 1991. Han er gift med Ellen og sammen har de 3 barn og 4 barnebarn. Harald er en inspirerende forkynner med praktisk og utfordrende undervisning. Han er dessuten en svært ivrig laksefisker som bruker mye av fritiden sin i lakseelvene når det er sesong. Ellen er pensjonist etter et langt arbeidsliv som jordmor ved Ålesund sykehus, og nyter å ha mer tid til rådighet. Hun er varm og omtenksom og har alltid gode råd å gi.

Pastorparet brenner for den lokale kirken og ønsker å se mennesker vokse i troen på Gud og nå sitt fulle potensial. De ønsker å se så mange som mulig komme inn i Guds plan med sine liv og bli velsignet gjennom menigheten vår i Ålesund, Stryn og på Aukra.

Harald og Ellen kom til tro på midten av 80-tallet. Harald sier han først bestemte seg for å bli en hemmelig kristen. Men det lot seg ikke gjøre i praksis... De var begge ivrige etter å lære mer og fortelle andre om hva de selv hadde opplevd.

Livet som kristen er ikke uten utfordringer og man kan som alle andre oppleve vanskeligheter, men man går ikke veien alene. ”Jesus er min beste og mest trofaste venn – min Herre, min hyrde, min Konge og min Gud. Han er det levende Ordet fra Gud – som styrker og hjelper meg i alle ting gjennom Den Hellige Ånds åpenbaring og kraft”, sier pastor Harald.

For ham er ingen arbeidsdag lik. ”Min oppgave er å lede, undervise og ta vare på menneskene i kirken vår. Dagen min begynner alltid med bønn og bibellesning. Så kan det gå litt tid til praktiske ting og en god del tid til forberedelse av undervisning".

Troen og visjonen som Gud har gitt styrer og påvirker det meste av deres liv, og er en veiviser for relasjonen med både Gud, seg selv og andre.

Vår andrepastor

Yvonne Sunde har vært ansatt som andrepastor siden 2016. Hun er gift med Nicolay og sammen har de barna Jenny, Henning og Live. Yvonne taler regelmessig på Gudstjenestene og er kjent for sin inspirerende hverdagsnære undervisning. Hun har et brennende engasjement for kirken og for å se mennesker vokse i relasjonen med Gud.